• KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
TÁMOP záró
Keresés

altA Szocsiban zajló téli olimpia ismét megteremtette a sportnak a főszerepet. Magyarországon viszont egy nagy lehetőségről is beszámoltak a futballal foglalkozó médiumok, amely a szerződéssel nem rendelkező, szabadon igazolható labdarúgókat érinti. A magukat futballban tehetségesnek érző személyek most megmutathatják képességeiket az AFCK Futball Menedzsment nagyszabású játékosbörzéjén, amelyet február 17-24. között rendeznek meg Budapesten. A szerződéssel nem rendelkező, szabadon igazolható játékosokat bemutatják és menedzselik a klubok számára, mindez edzések és edzőmeccsek keretében történik, a tervek szerint NB II-es és NB III-as csapatok ellen.

 

altA hétvégén lejátszották a Megyei Labdarúgó Bajnokság őszi fordulójának utolsó mérkőzéseit, így a tabella állását már csak márciusban tudják megváltozatni a csapatok. A Megyei I. osztályban Szikszó-Tomor-Lak 3-0-ra megverte Encs csapatát, így jelenleg a tabella 3. helyén áll 31 ponttal. Edelénynek nem sikerült győznie hazai pályán, kikapott Karcsától. Az összesítőn 16 ponttal a 10. helyet szerezte meg.

 

altA szombat és vasárnap ismét kedvez a labdarúgás szerelmeseinek: folytatódnak ugyanis az őszi szezon "összecsapásai". Cikkünkben a mérkőzések helyszíneiről, időpontjairól kaphatnak bővebb információt.

 

altA hétvége sem telt el futball nélkül, már a 13. fordulót játszotta a Megyei I. és II. osztály. Ezúttal Edelénynek nem volt szerencséje, kikapott 2-0-ra ugyanis MVSC TS Hungária csapatától. Szikszó-Tomor-Lak csapata 3 ponttal szerzett, sőt Ifi csapata is remekelt.

 

altA hétvégén folytatódnak a Megyei Labdarúgó Bajnokság mérkőzései. Reméljük a zordabb idő ellenére is ellátogatnak a meccsekre a szurkolók. Kellemes játékot és jó szórakozást kívánunk minden kedves érdeklődőnek.

 

altA hétvégén folytatódott a bajnokság, a szokásoshoz mérten sok-sok meglepetéssel. Az I. osztályban Szikszó-Tomor-Lak 1 ponttal távozott a vendégek pályájáról, míg Edelény nyert Bogács csapata ellen. A II. osztályban gólzáporok közepette megverte ellenfelét Borsodszirák, Szendrő, Hidvégardó és Szalonna is, egyedül Bódvaszilasnak nem sikerült pontot szereznie.

 

altA hétvégén már a Megyei Labdarúgó Bajnokság tizenkettedik fordulót játszák le az I. és II. osztályban, míg a III. osztályban a tizediket. Kellemes játékot a csapatoknak és jó szurkolást kívánunk minden foci rajongónak!

 

altA hétvége ismét nem telt el labdarúgás nélkül. A Megyei I. osztályban Szikszó-Tomor-Lak gólzáporral nyert Karcsa ellen, s Edelény is 3 ponttal gazdagodott. A Megyei II. osztályban Hidvégardónak és Bódvaszilasnak nem sikerült pontot szereznie, míg Borsodszirák, Szendrő, Szalonna és Meszes is vidáman távozhatott a pályáról. A III. osztályban Szendrőlád ezúttal 1 pontot szerzett, Sajókaza ellen ugynais döntetlent játszott.

 

altA szombat és vasárnap ismét kedvez a labdarúgás szerelmeseinek: folytatódnak ugyanis az őszi szezon "összecsapásai". Cikkünkben a mérkőzések helyszíneiről, időpontjairól kaphatnak bővebb információt.

 

altA hétvégén folytatódtak a megyei labdarúgó mérkőzések. Az első osztályban Edelénynek ezúttal pont nélkül kellett távoznia idegenből, míg Szikszó-Tomor-Lak 1-3-ra legyőzte Felsőzsolcát. A II. osztályban Borsodszirák fölényes győzelmet aratott Bódvaszilas felett, s szintén 3 ponttal távozott a pályáról Szendrő, Szalonna és Hidvégardó csapata is.

 

altA hétvége ismét nem múlhatott el foci nélkül. Az első osztályban Szikszó-Tomor-Lak ezúttal 1 pontot szerzett, ezáltal jelenleg a tabella 6. helyét birtokolja. Edelény is döntetlent játszott, most a 10. helyen áll az összesítőn. A Megyei II. osztályban a csapatok „nem bírtak egymással”, úgyis mondhatjuk, ez volt a döntetlenek hétvégéje.

 

altA hétvégén már a Megyei Labdarúgó Bajnokság kilencedik fordulót játszák le az I. és II. osztályban, míg a III. osztályban a hetediket. Kellemes játékot a csapatoknak és jó szurkolást kívánunk minden foci rajongónak!

 

altA közelmúltban Edelényben összeállt egy kis társaság, - amely ugyan lemaradt az őszi bajnokságról-, de tagjaik remélik, hogy tavasszal már élesben is be tudnak kapcsolódni a pontvadászatba. Ez nem más, mint az edelényi női futballcsapat.

 

altA hétvégén a Megyei I. osztály és II. osztály csapatai már a nyolcadik mérkőzésüket játszották le, míg a II. osztály a hatodikat. Edelénynek ezúttal nem volt szerencséje: pont nélkül kellett távoznia hazai pályáról. Szikszó-Tomor-Lak viszont eredményes hétvégét tudhat magáénak: 3-0-ra megverte Bogács Thermálfürdőt.

 

altHa az edelényi futballcsapatról beszélünk, akkor általában mindenkinek a felnőtt, illetve az  Ifi (U19) csapat jut az eszébe. Pedig nem szabad elfelejtenünk, hogy ezenkívül még működik a városban a Bódva-völgyi Tömegsport Egyesületen belül úgynevezett Bendegúz Gyermekfoci is.

 

altAhogy már megszokhatták a hétvégi meccsek mérkőzései  nálunk megtalálhatóak. Reméljük a zord idő ellenére a pályák megtelnek érdeklődőkkel.Jó szurkolást és kellemes játékot kívánunk minden csapatnak!

 
További cikkeink...
Eseménynaptár
<<  Február 2018  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    
Látogatók száma
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counterFirefox 1024*768-ra optimalizálva.