• KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
TÁMOP záró
Keresés

alt

A szabálytalan áram vételezésénekek a megelőzése és megszűntetése, valamint a kábeltelevízió szolgáltatást illegálisan használókkal szembeni fellépés érdekében összehangolt ellenőrzést tartottak Edelényben.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai a területileg illetékes áram- és kábelszolgáltató szakembereivel közösen 2015. február 6-án mérőhely-ellenőrzéseket tartottak a település Egres nevű városrészében.

Az akció befejeztével a rendőrök 4 fővel szemben bűncselekmény, 7 fővel szemben pedig szabálysértés elkövetése miatt kezdeményeztek eljárást. A lopással megalapozottan gyanúsítható személyeket a járőrök előállították a rendőrkapitányságra.

Az említetteken túl a kábelszolgáltató munkatársai további 12 kapcsolási hely tekintetében éltek feljelentéssel illegális használat miatt.

Az áramlopások azonnali megszüntetése érdekében az ÉMÁSZ szakemberei a helyszínen rendelkezésre álló emelő kosaras gépkocsijukkal a közüzemi szolgáltatásról haladéktalanul lekapcsolták az illegális fogyasztókat.

alt

Az áramlopások felderítése és megszüntetése közös érdekünk, hiszen az okozott kár viselése nemcsak az áramszolgáltatót terheli, hanem a villamos energia díján keresztül közvetve a tisztességesen fizető ügyfeleket is. Felhívjuk az állampolgárok figyelmét arra is, hogy az áramlopás tűz és balesetveszélyes, emberéletek is múlhatnak rajta!

Forrás: www.police.hu 

 

 
⇐ Vissza a kezdőlapra

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá. Hozzászóláshoz lépjen be!

Eseménynaptár
<<  Február 2018  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    
Látogatók száma
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counterFirefox 1024*768-ra optimalizálva.