• KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
TÁMOP záró
Keresés

alt2014. november 19-én Dr. Daher Pierre vette át az AVON Magyarország nagyszerű felajánlását, az adomány 10 000 000 forint, melyet az edelényi Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet egy ultrahang készülék vásárlására fordít. A berendezés alkalmas lesz a mellrák megelőzéséhez is alkalmas diagnosztikai tevékenységek végzésére. Az adomány átvételekor jelen volt Vajda Zoltánné, a Magyar Rákellenes Liga Edelényi Alapszervezetének vezetője is.

A kozmetikai cég jóvoltából, tavaly ősszel városunkban is ingyenes szűréseken vehettek részt az emberek, az edelényi Művelődési Központ melletti téren. A szűrővizsgálatok és a városban megtartott séta az emlőrák megelőzésének fontosságára hívta fel a figyelmet.

„Az AVON által felajánlott 10 millió forintos összeg segítségével újabb lépést tehetünk a mellrák elleni küzdelemben. Az ultrahang készülék nagy előnye, hogy minden orvosi területen alkalmazható. Különlegessége, hogy az adatokat sokkal gyorsabban és pontosabban tudja elemezni, feldolgozni, ami gyorsabb és magabiztosabb diagnózist eredményez.Segítségével az emlőrák szűrésének folyamata könnyebbé és gyorsabbá válhat, a korai felismerésnek köszönhetően pedig a túlélési esélyek is hatékonyan növelhetők. Köszönetünket szeretnénk kifejezni az Edelényi Rákellenes Liga Remény Alapszervezetének, hiszen az Ő pályázatuk elismeréseként jutottunk a felajánlott összeghez” - mondta Dr. Daher Pierre a Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet főigazgató főorvosa.

alt

Végh-Kósa Anita, az AVON Magyarország kommunikációs irányítója az alábbiakat nyilatkozta: „A mellrák esetében sok tennivalónk van még, és igyekszünk megtalálni azokat a szervezeteket, intézményeket, amelyek segítségünkkel társaink lehetnek a mellrák elleni küzdelem mezején. Az elmúlt években több mint 500 millió Ft-ot adományoztunk különböző szervezeteknek, egyesületeknek és ennek az elkötelezett harcnak a következő állomása a mostani adomány is.Az edelényi Koch Róbert Kórház és Rendelőintézetnek felajánlott 10 millió forint az idei évben a negyedik olyan, nagyobb összeg, amit az AVON jótékony célra ajánl. Reméljük, hogy segítségünkkel újabb lépést tehetnek a rák legyőzése felé”.

 

 
⇐ Vissza a kezdőlapra

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá. Hozzászóláshoz lépjen be!

Eseménynaptár
<<  Február 2018  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    
Látogatók száma
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counterFirefox 1024*768-ra optimalizálva.