• KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
TÁMOP záró
Keresés

altA tegnapi napon a háromszáz ezredik látogatóját is fogadhatta a BódvaPress! Térségen kívülről érkezett! Szerkesztőségünk döntése alapján lehetővé tesszük számára, hogy részt vehessen az OBJEKTÍVEN Fotókiállítás legközelebbi megnyitóján – Kassán, január 16-án. Az oldal létrehozásakor elsősorban az a szándék vezetett bennünket, hogy információkat juttassunk el helyiektől - helyieknek! Az élet időnkét felülírja az elképzeléseinket! Más vidéken élőket is egyre inkább érdekli: mi történik a Bódva völgyében?! Például a tegnapi, háromszáz ezredik látogatónkat, aki a szerkesztőségi címre küldött levelét így írta alá: Szőke Ildikó Föld-Európa-Magyarország-Debrecen-Sámsonkert-KerekErdőMező

Milyen kötődése van a térséghez? Hogyan talált rá a BódvaPress oldalra?

A térséget immár 10 éve ismerem Tornabarakonyon keresztül és ez a hely lett a családi kirándulásaink egyik fő és szinte állandó helyszíne. A gyerekeink, - akik nem csak velünk, hanem iskolájukkal is sok időt töltöttek Tornabarakonyban - szinte itt nőttek fel. (egykor ez volt a Debreceni Waldorf Iskola erdei iskolájának a  helyszíne).
Bebarangoltuk és megismertük a térség falvait, erdeit. Ismerőseink az itt élő emberek, fák, növények állatok. Többször részt vettünk a Gömör-Tornai Fesztiválon is és nyaranta a kosárfonó, gyógynövényes táborokban. Idén  is készülünk!

Természetesen a hírportált is a tornabarakonyi ismerőseim ajánlották a figyelmembe!

Milyen gyakorisággal látogatja?
A honlapot 2 hetente biztosan megnézem, mert érdekel, mi történik ezen a vidéken.

Milyen témájú írások érdeklik elsősorban?
Főként a "Jöttem, láttam, elmesélem" Útilapuk c rovatot kedvelem - a szívmelengető cikkei miatt.

Olvasgatom az évfordulók rovatot is.
Nagyon szeretem nézegetni a képeket a falvakról, emberekről, eseményekről, rendezvényekről, növényekről..
Ilyenkor nosztalgiázok, tervezgetek...


Mi volt a legérdekesebb az utóbbi időkben?
A legérdekesebb a fotópályázat volt az utóbbi időben, meg az örömhír, hogy az Edelényi Kastély végre legalább időnként, de rövidesen végleg nyitva ..! Nem tudom pontosan mikortól, de a hosszú évek alatt sokszor megálltunk és sóhajtoztunk milyen jó lenne, ha felújítanák... És most végre meg is látom! )
Tetszik, hogy "mozog-mozdul" ez a vidék, jó látni, ahogyan az itt élők egyre nagyobb lendülettel teszik a dolgukat - teremtenek csodákat ...

Miről szeretne olvasni a jövőben?
altNincs kívánságom, hogy miről szeretnék olvasni  híreket,   hozza úgyis az itteniek élete és ez a legizgalmasabb! Ez a vidék igazi Gyógyhely számomra!

/Fotó: Varga Erika/

Hamarosan fotókkal is tudósítunk a kassai kiállítás megnyitóról, melyeken szerepelhet Szőke Ildikó is. 
 

 

 

 

 
⇐ Vissza a kezdőlapra

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá. Hozzászóláshoz lépjen be!

Eseménynaptár
<<  Január 2018  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Látogatók száma
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counterFirefox 1024*768-ra optimalizálva.