• KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
TÁMOP záró
Keresés

alt

Mi lenne, ha idén októberben legalább három napig arra fordítanád az idődet, amire való? – kérdezik a 72 óra kompromisszum nélkül szervezői. A 72 óra kompromisszum nélkül egy szociális önkéntes akció, amelyet a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház szervez, hogy Magyarország fiatalságát arra hívja, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért.

Október 10. és 13. között országszerte fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai három napon, azaz 72 órán keresztül teljesítenek közhasznú feladatokat: intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás, szociális segítségnyújtás, kulturális műsorok szervezése..és sorolhatnánk még mi mindenhol.

A segítségnyújtásba fektetett idő érték – hiszik az önkéntes akció szervezői, résztvevői, támogatói, így azok a fiatalok is, akik már regisztráltak az akcióra. A program internetes elérhetősége: www.72ora.hu

Mozdulni kell magáért a kitalálásért is, hisz nem kész projekteket kínálnak a szervezők. A regisztrációt követően lehet magát a megoldandó feladatot feltölteni és ahhoz társakat keresni vagy éppen az önkéntes munkát felajánlani a térségben tervezett projekthez

Az önkéntes munkákat  megyei szinten kordinálja valaki. A fenti oldalon ha saját megyénkre kattintunk - még üresen találjuk a helyi kordinátor oldalt. Ha valahol elkel a mozdulás, összefogás - az éppen a Bódva völgye. A BódvaPress az egyik lehetséges felület, ahol egymásra találhatna feladat és önkéntes munkaerő!

 
⇐ Vissza a kezdőlapra
Eseménynaptár
<<  Január 2018  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Látogatók száma
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counterFirefox 1024*768-ra optimalizálva.