• KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
TÁMOP záró
Keresés

altAngol nyelvi keresztény tábor volt Bódvaszilason július 21-26 között, ebben az évben immár hatodik alkalommal - tudtuk meg Képes Gábornétól, aki Tornaszentandrásról tudósított bennünket. az eseményről. Az ország különböző pontjairól érkeztek a résztvevők minden korosztályból. Határon túlról, a szomszédos  Szlovákiából is jöttek vendégek. A skót oldalról kilenc vezető érkezett hozzájuk, akik különböző értelmiségi szakmában dolgoznak (tanárok, orvosok, iskolaigazgatók) A magyar vezetők is hasonló tevékenységet folytatnak. Ők segítettek a fordításban, és a gyermekek igazgatásában. A színes program magába foglalta a gyermekek, ifjak tanítását délelőttönként, és az esti evangelizációs sorozatot, amit Nádasi Erika tartott, aki vallástanár a Sárospataki Református Gimnáziumban. A tábor fő szervezője Meleg Attila, református lelkipásztor volt, akit felesége is segített a tevékenységek során fordításban, evangelizációban.

"Az estéket érdekes programok zárták. Volt koncert - a Continental Singers is fellépett, illetve  magyar és skót esteken megismerkedhettünk a két  ország kultúrájával, hagyományaival, illetve nemzeti táncaival.

alt

Az étkezések lebonyolítását a helyi gyülekezet nő tagjai végezték. Tamás István  sok fotót készített az alkalmakról, hogy legyen mire emlékezni a jövőben. A hetet Isten Igéje hatotta át, és annak jegyében kialakult közösség. Egyre jobban erősödött és erősödik a kapcsolat a két nemzet között, s ennek jele lesz a református gyülekezeti teremben felállításra kerülő kopjafa a két nemzet zászlóival. Köszönjük a szervezők fáradozását,  reméljük a jövőben is találkozunk. Áldjon és őrizzen meg mindenkit az Úr, aki mindezt előkészítette."
 

 
⇐ Vissza a kezdőlapra
Eseménynaptár
<<  Január 2018  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Látogatók száma
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counterFirefox 1024*768-ra optimalizálva.