• KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
TÁMOP záró
Keresés

alt2013. augusztus 31-én sikeresen lezajlott az V. Bódva-völgyi Maraton. Bármilyen meglepő, de az eseményre nem csak azok az emberek látogattak el, akik versenyezni szerettek volna. Sokan az indulók közül egy kellemesen, barátok körében eltöltött, kikapcsolódást jelentő napként fogták fel a maratont. A versenyre az edelényi regisztrációt követően autóbusszal vitték el a nevezőket Jósvafőre, a kerékpárjaikat pedig kamionnal, teherautóval juttatták el a verseny rajtjához. BódvaPress csapat egy része felajánlotta segítségét a versenynap zavartalan és sikeres lebonyolításának érdekében, amit a szervezők örömmel vettek.

A maratonon kerékpárral és futva is lehetett teljesíteni a 42 km-es távot Jósvafőtől Edelényig. Azoknak a futóknak, akinek ez az út túl hosszúnak minősült, lehetőségük volt a 10 km-es vagy a 21 km-es regisztrációs pontnál megállni. A 10 km-es táv Jósvafőtől a szögligeti elágazásig tartott, a 21 km-es táv  végét, pedig Szalonnán a Gesztenye söröző előtt határozták meg a szervezők. A féltáv teljesítése egy pihenőhelyet is jelentett a tovább haladók részére.

alt

Az V. Bódva-völgyi Maratonon összesen 206 induló volt. Külön értékelték a női és férfi versenyzőket, sőt az eredményhirdetés során a legfiatalabb és a legtapasztaltabb résztvevők is elismerésben részesültek. Érdekesség, hogy a legmesszebbről érkező versenyzőket is külön oklevéllel ajándékozták meg. Aki kerékpárral indult neki a maratonnak a 42 km-es táv megtétele ellenében díjazták.

alt

A maratonon résztvevőket különböző díjakkal jutalmazták, viszont mindenikit vendégül láttak a szervezők a Templomkert Kisvendéglőben egy díjkiosztóval egybekötött vacsorára. Mindegyik kategóriában az első három helyezettet jutalmazták, a harmadik és második helyezett oklevéllel és különböző díjakkal gazdagodott, míg az első helyezettek a serleget is magukénak tudhatták.

A helyezések:

42 km futás/férfi 42 km futás/női
1. Suszter Máté 1. . Bencze Dorottya
2. Loj Balázs 2. Tóthné Mihalik Katalin
3 – 3. –
   

21 km futás/férfi

21 km futás/női

1. Nagy Gyula 1. Kovácsné Bakó Judit
2. Polónyi Péter 2. Kresák Barbara
3. Földényi Norbert 3. Káli Emese
   
10 km futás/férfi

10 km futás/női

1. Bartha Gergely 1. Móth Éva
2. Király Gábor 2. Almási Henrietta
3. Németh Attila 3. Almási Delila
   
42 km kerékpár/férfi

42 km kerékpár/női

1. Regéczy Gusztáv 1. Szuhai Barbara
2. Pallos Zoltán (Freeraider SE) 2. Májer Anita
3. Szendi Mátyás 3. Slezsák Ágnes

 

A legfiatalabb versenyző:    Sándor Kristóf
A legtapasztaltabb versenyző:    Bencze István

A legfiatalabb futók:    Fischer Edgár és Lengyel Péter

 

Az eredményekről való tájékoztatásért köszönet Loj Balázsnak!

A maratonon készült további képeket IDE kattintva tekinthetik meg!

 

 
⇐ Vissza a kezdőlapra

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá. Hozzászóláshoz lépjen be!

Eseménynaptár
<<  Január 2018  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Látogatók száma
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counterFirefox 1024*768-ra optimalizálva.