• KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
TÁMOP záró
Keresés

alt672 fotó. Jó sok. De nem baj, mert gyönyörűségesek.  Sokkal több vele ugyan a feladat, na de ki bánkódik emiatt! Sokkal tovább tartott ugyan mire előkészítettük a közönségszavazásra a fotókat, de elkészültünk vele, az is kezdődhet, így hát nem várakozhat tovább már az eredményhirdetés sem.

672 fotó, 36 alkotó, csodálatosabbnál csodálatosabb fotók. Képek a mindennapokból, a természeti szépségekről, várainkról, épületeinkről, templomainkról, - fotók kincseinkről. Megörökített, soha vissza nem térő pillanatok. Fotók a Bódva folyásának környékéről. Elkapott, vagy tudatosan kiválasztott, megkomponált képek. Biztos van köztük olyan, amely azért készült, mert éppen volt gép a kéznél, s szépnek látszott a látvány. S van közöttük sok, amelyről még ismeretlenül is biztosra vehetjük, hogy készítője, nem egyszer járt az adott helyszínen, hogy megtalálja azt az állapotot, amit meg akar örökíteni, s tovább akar adni nekünk.  Fotográfusok, akik megfogják a fény és árnyék-, a színek varázsát, profik és kedvtelésből fotózók, köszönjük nektek.

alt

672 fotóból, - melyből igazán nagyon sok érdemel ezért, vagy azért figyelmet, - kiválasztani egyet, kettőt, tizennyolcat, amely díjazásra kerül, nagyon nehéz vállalkozás. Ám a zsűri, állta a sarat. Pontozta a képeket, s eztán már csak összesítenünk kellett. S ekkor is visszaigazolódott, amit a képeket a zsűri számára rendezgetve, nézegetve is megállapítottunk, sok első helyezett kép lehetne. Hiszen az eredmények tized pontokon múltak.  Vagy éppen azokon sem, hiszen az első ötven kép esetében több mint harminc esetben volt „holtverseny”.

A Bódvapress, látva a magas számú nevezést, az eredetileg felajánlott díjak számát és összegét megemelte, így az első három helyezetten kívül az eredetileg tervezett 10 díjazotton kívül 15 kép értékelésére nyílt lehetőség. Ám, nyugodtan mondhatjuk, nem is csak egy-egy kép kapta a díjat, hanem egy-egy fotós, hiszen az legmagasabb pontszámokat elért 55 képet, a kiíró által díjazott 14 pályázó küldte be. De még így is, tudjuk, hogy olyan képek maradtak ki a díjazásból, melyek méltán hirdethetnék akár óriásplakáton térségünket, hogy csak egynek a címét említsem: Szép kilátás-a háttérben a Tornai várhegy.

 

Az OBJEKTÍV-en fotópályázat eredménye

Lukács Boldizsár (30000 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Szemán Viktor (20000 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Sztricskó Tamás (10000 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Mészáros Csaba (2 x 4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány

Kozma István (2 x 4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Szitás Éva (4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Lukács Boldizsár (4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Szemán Viktor (4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Kovács Oszkár (4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Bartók Csongor (4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Kondás Júlia (4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Trestyánszki Csaba (4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Majorváry Szabó Sándor (4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Regecz Ádám (4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Tóth György (4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

Miroslav Fulin (4500 Ft értékű fotó-kidolgozási utalvány)

 

Különdíjak:

Gonda Richárd - 2 fő részére belépőjegy a Rákóczi-Barlangba  (felajánló: Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság); Tukora János – 5000 Ft értékű vásárlási utalvány (felajánló: Edelényi Térségfejlesztő Műhely); Demény Zita – 2 személyes vacsora a Templomkertben (felajánló: a Templomkert Kisvendéglő, Edelény); Vojtovics Erzsébet – 6000 Ft értékű ajándékutalvány (felajánló: JMB Gold ékszerüzlet, Edelény); Vinis Zoltán - 2 személy részére szóló ingyenes belépőjegy a Históriavölgy állomásaihoz (felajánló: Csereháti Településszövetség); Bodnár Bendegúz, mint a legfiatalabb pályázó - 2 személy részére szóló ingyenes belépőjegy a Históriavölgy állomásaihoz (felajánló: Csereháti Településszövetség); Trestyánszki Csaba - 2 személy részére szóló ingyenes belépőjegy a Históriavölgy állomásaihoz (felajánló: Csereháti Településszövetség); Kozma István - 2 személy részére szóló ingyenes belépőjegy a Históriavölgy állomásaihoz (felajánló: Csereháti Településszövetség); Demény Zita - 2 személy részére szóló ingyenes belépőjegy a Históriavölgy állomásaihoz (felajánló: Csereháti Településszövetség); Majorváry Szabó Sándor - 2 fő látogatási lehetősége az Edelényi Kastélysziget decemberi nyílt napján (felajánló: Edelényi Kastélysziget); Szitás Éva - 2 fő látogatási lehetősége az Edelényi Kastélysziget decemberi nyílt napján (felajánló: Edelényi Kastélysziget); Tóth György - 2 fő látogatási lehetősége az Edelényi Kastélysziget decemberi nyílt napján (felajánló: Edelényi Kastélysziget); Harcsa Zsuzsanna – 2 fő részére egy éjszakás vendégeskedés a Gulipán Vendégházban (felajánló: Gulipán Vendégház) (A kassai Rovás Polgári Társulás különdíjáról később születik döntés, amint az meglesz, azt ismertetjük.).

alt

alt

672 fotó, 36 alkotó, csodálatosabbnál csodálatosabb fotók. S bizony a díjaink kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy minden szép képet, és minden alkotót díjazni tudjunk. Reméljük azonban, hogy a kiállításokon való megjelenés, a képekben gyönyörködő tekintetek kárpótolják azokat is, akik most a fenti felsorolásból kimaradtak.

De adott a lehetőség olvasóinknak is, hogy megnézzék, és értékeljék a fotókat, ezzel is biztassák az alkotókat, hiszen a fotopalyazat.bodvapress.hu oldalon elérhetővé tettük a fotókat és regisztrálást követően január 31-ig szavazhatnak is azokra.

 

 
⇐ Vissza a kezdőlapra

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá. Hozzászóláshoz lépjen be!

Eseménynaptár
<<  Január 2018  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Látogatók száma
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counterFirefox 1024*768-ra optimalizálva.